top of page
lemckertbestratingenhoveniersbedrijf.png
lemckertbestratingenhoveniersbedrijf.png

OVER ONS

Wie zijn wij?

Het is vader Joop die het bestratingsvak tot in zijn haarvaten heeft leren kennen. In 2007 richtte hij, samen met zijn zoon Wesley, een eigen bedrijf op dat al snel in Gouda en ruim daar omheen de meest afwisselende bestratingsopdrachten kreeg.

 

Zijn zoon Wesley volgde intussen een opleiding als vakbekwaam hovenier en werkte tijdelijk bij een hoveniersbedrijf. Zo ontstond dus Lemckert & Zn Bestratings- en Hoveniersbedrijf.

Met dit gebundeld vakmanschap konden en kunnen klanten, waar nodig, alles in één keer uitbesteden. Maar evengoed wordt ook separaat bestratings- of hovenierswerk aangeboden.


Vader Joop heeft zich in 2018 teruggetrokken wegens gezondheidsredenen en sindsdien heeft zoon Wesley de touwtjes stevig in handen. Hij werkt met een enthousiast team met veel ervaring en versterkt door vernieuwingen die van een jongere generatie verwacht mag worden.
Uiteraard behoudt het bedrijf de naam Lemckert & Zn want de kennis en inbreng van vader Joop is te belangrijk om dat te negeren. Het werkterrein is vanuit Gouda inmiddels uitgegroeid tot de hele Randstad en op aanvraag ook daarbuiten.

bottom of page