top of page
lemckertbestrating.png

BESTRATING VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Bedrijfsbestratingen en hovenierswerk

Bedrijven, pandeigenaren en projectverhuurders behoren tot onze vaste klantenkring. Als opdrachtgever kunt u rekenen op onze ervaring en begrip voor de wensen van de klant. Alle materiaal en middelen die we ter beschikking hebben voor grote projecten komen uiteraard ook van pas bij bestratingen van wat kleinere omvang. Als er bij uw opdracht ook sprake is van hovenierswerk, dan kunt u dat deel eveneens aan ons toe vertrouwen. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers voeren wij regelmatig een mix van deze werkzaamheden uit. Als er bij het bestratingswerk sprake is van grondvoorbereiding, riolering, verwijderen van oud straatwerk, stronken of straatmeubilair, dan voeren wij dat werk vanzelfsprekend ook uit. In feite komt het er op neer dat na een opdracht wij alle zorgen over de inrichting of herinrichting van u overnemen.
 

Lemckert & Zn. maakt duidelijke offertes en komt afspraken altijd na
Wij zien dat als onmisbare basis om bij oplevering onze klanten zeer tevreden achter te kunnen laten. Wij voeren de werkzaamheden professioneel en vakkundig uit waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Voor u als klant zal het geruststellend zijn dat we gezamenlijk de werkzaamheden, de planning en de eventuele tekeningen rustig doorspreken. Aan misverstanden tijdens de uitvoerende werkzaamheden of achteraf zit niemand te wachten en u als klant zeker niet. Bovendien voeren wij de werkzaamheden onder garantie uit.
Op de homepage kunt u lezen voor welke werkzaamheden u ons kunt inschakelen.  Waar nodig kunt u daarbij gerust onze vakkundige hovenierswerkzaamheden aan toe voegen.


Vooraf goed geregeld leidt achteraf tot tevreden opdrachtgevers.
Dat is precies de reden dat wij graag, zonder enige verplichting, u informeren over alle mogelijkheden, uw wensen kunnen doornemen en uiteindelijk een duidelijke offerte kunnen presenteren.

We nodigen u dan ook graag uit om de telefoon te pakken en ons te bellen;

voor meer informatie of het maken van een afspraak en/of een offerte: 06 23291922 of stuur ons een email

bottom of page